Adhereix-te (on-line) a la campanya pel futur de la comarca

Des de la Fundació Horta Sud i la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud s’han començat a replegar signatures per a que els ciutadans i les associacions sol·liciten a la  Generalitat  Valenciana la realització d’un Pla Estratègic Metropolità en el què es compte amb la participació dels 45 municipis de la Comarca, les entitats socials i els ciutadans, complint les seues  obligacions legals previstes en la nova Llei d’Ordenació del territori i del Paisatge (4/2004) i en la llei de participació ciutadana.

Adhereix-te (on-line) a la campanya de recollida de signatures, ficant les teues dades personals al formulari que acompanya esta anotació al nostre blog especificant el nom, DNI, l’associació, el número al Registre d’Associacions de la Comunitat Valenciana i domicili.

————

Exposa:

1. Que la “REVISIÓ DEL PLA GENERAL D’ORDENACIÓ URBANA DE VALÈNCIA” afecta directament la comarca de l’Horta bàsicament en els punts següents:
a) L’ampliació del port necessita una xarxa viària, infraestructures, serveis, etc, que afecta directament a la resta de municipis de la comarca.
b) Les infraestructures de comunicacions i transport està dissenyada a costa d’altres termes municipals.
c) La realització d’este PGOU compromet futurs Plans d’Acció Territorial com el Pla d’acció territorial de l’Horta o el del Litoral.

2. Que des de fa més de 10 anys diferents entitats han vingut sol·licitant a la Generalitat Valenciana i al Govern d’Espanya l’elaboració d’un Pla Estratègic per a la comarca de l’Horta.

3. Que a hores d’ara la Generalitat Valenciana no ha elaborat un Estratègia d’Ordenació Territorial d’acord amb les seues obligacions legals previstes en la nova Llei d’Ordenació del territori i del Paisatge (4/2004).

Pel que sol·licita:

1. A l’Ajuntament de València que pospose la tramitació de la REVISIÓ DEL PLA GENERAL fins que es realitzen els Plans d’Acció Territorial, amb la necessària participació i consens ciutadà, pels motius següents:
a. Perquè la revisió del PGOU de València tinga una visió metropolitana del territori.
b. Perquè el creixement de la capital no perjudique els municipis de l’àrea metropolitana.
c. Per a donar resposta als nous reptes econòmics i socials del segle XXI configurant una nova àrea d’expansió econòmica dins de l’arc mediterrani, i que només es podrà realitzar des d’una visió metropolitana i comptant amb la participació de tots els municipis.

2. A la Generalitat Valenciana la realització d’un Pla Estratègic Metropolità en què es compte amb la participació dels 45 municipis de la Comarca, les entitats socials i els ciutadans, complint així amb el compromís del Govern Valencià expressat la llei de participació ciutadana de facilitar a la ciutadania l’exercici del seu dret a participar, comprovar el grau d’acceptació i aplicació de les seues polítiques, la transparència de la seua gestió ….

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: